Back to top

3D projektovanje

3d projektovanje

3D PROJEKTOVANJE KUPATILA GRATIS USLUGA ZA KUPCE AKVADOM DOO

U Akvadom salonu keramike, svim našim kupcima koji se odluče za kompletno opremanje kupatila, nudimo uslugu besplatnog 3D projektovanja u najsavremenijem softveru za crtanje enterijara.

3D projekat kupatila približiće Vam kompletan vizuelni utisak Vašeg budućeg kupatila, shodno čemu možete doneti konačnu odluku pri izboru... Vizualizovan izbor pločica, raspored sanitarija i predstavu o iskorišćenju prostora u mnogome će olakšati Vašu krajnju odluku. Dizajneri Akvadoma su Vam na raspolaganju, kako za realizaciju Vaše ideje, tako i da korisnim savetima i predlozima omoguće da najlakše stignete do najboljeg vizuelnog i funkcionalnog rešenja vašeg budućeg kupatila.

ONO ŠTO TREBA DA IMAMO PRE NEGO KRENEMO SA PROJEKTOVANJEM

Pre samog početka projektovanja potrebna nam je skica Vašeg kupatila sa detaljima oko pozicije sanitarija kao i pozicija prozora (ako ga ima) i vrata.Ukoliko u kupatilu imate prepuste, uvučene zidove, spušten plafon i td. Potrebno je da premerite i navedete u donešenu skicu. Ako unapred imate definisanu poziciju bojlera, veš mašine ili bilo koji detalj koji može da utiče na konačno rešenje, naznačite na crtežu ili napišite kao dodatnu napomenu. Precizna skica je jako bitna. Naš predlog je da kvadrature pločica procenite uz pomoć Vašeg izvođača odnosno keramičara.

ODABERITE ARTIKLE IZ AKVADOM PRODAJNOG ASORTIMANA

Akvadom asortiman broji trenutno oko 7.400 različitih proizvoda opreme za kupatila. Od velikog izbora uvoznih keramičkih i granitnih pločica, preko kada i tuš kabina, sanitarija renomiranih svetskih proizvođača, zidnih i stojećih baterija u rasponu od ekonomičnih do ekskluzivnih modela, kupatilskog nameštaja i ogledala, sve do najsitnijih detalja poput galanterije i dekorativnih elemenata za moderna kupatila. Uz svesrdnu pomoć naših zaposlenih, profesionalne savete i u ljubaznoj atmosferi, pronaćićete sigurno baš onakve elemente za kupatilo kako ste zamislili.

BITNO JE ZNATI UNAPRED

Rok za izradu 3D projekta je uobičajeno 2-3 dana. Kupac na početku plaća vaučer za izradu projekta u vrednosti od 5000 dinara sa pdv-om. U slučaju da račun za kupljenu robu u Akvadomu prelazi 50 000 dinara sa pdvom, naplaćenih 5000 dinara za vaučer ulazi u cenu birane robe. U slučaju da kupac odustane od kupovine robe u Akvadom doo, usluga projektovanja se naplaćuje 5 000 dinara a kupac dobija vizuelni materijal izrađenog projekta. Besplatan 3D projekat podrazumeva izradu rešenja za jedno kupatilo i do 2-3 izmene idejnog rešenja. Za svaku izmena preko toga, odnosno idejno rešenje za više kupatila, potrebno je izvršiti dodatnu avansnu uplatu, koja se uračunava u konačan iznos računa prilikom kupovine elemenata za Vaše novo kupatilo.

Kontakti za više informacija: 021 3022 348 060 020 60 76 office@akvadom.rs ili uživo u našem prodajnom salonu na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.

Pogledajte neke od realizovanih projekata: