Back to top

Uslovi isporuke

Dostava robe u vrednosti preko 50 000 dinara je besplatna na nivou grada Novog Sada dostavnim vozilima salona AkvaDom doo.

Dostavu robe AkvaDom doo vrši i za druge gradove Srbije po principu naplate prevoza. Obračun prevoza se vrši po kilometru do adrese kupca i pređeni kilometar se naplaćuje 80 dinara u jednom pravcu, što je još jedna pogodnost koju nudimo.

ZBOG GABARITNOSTI i TEŽINE ROBE, KUPAC JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI ISTOVAR ROBE KOJA MU SE ISPORUČUJE. ROBA SE ISPORUČUJE DO ULAZA U ZGRADU, KUĆU ILI GRADILIŠTE DO MESTA DO KOG DOSTAVNO VOZILO MOŽE FIZIČKI DA PRIĐE, ALI NISMO U MOGUĆNOSTI DA ROBU UNOSIMO NA SPRATOVE ILI DO VRATA KUPCA, STOGA UVEK MOLIMO KUPCE DA SE PRIPREME ZA PREUZIMANJE SVOJE ROBE.

Rok isporuke:

Rok isporuke kao i tačno vreme isporuke robe iz našeg prodajnog asortimana na adresu kupca, kupac dogovara sa prodajnim timom AkvaDom doo. Trudimo se da vreme dostave robe svedemo na što kraće jer većina robe dolazi sa našeg lagera.

Kurirska isporuka je moguća za pojedinu robu iz našeg asortimana ali nismo u mogućnosti da snosimo rizike slanja brzom poštom obzirom da je roba lomljiva.

Lom i oštećenja robe snosi isključivo kupac.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za određenu vrstu robe nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku kurirskom službom i preuzimanje je moguće lično u našem prodajnom prostoru u Novom Sadu na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 (Somborski bulevar) ili po dogovoru na pojedinim lokacijama u Beogradu.

Roba koju ne šaljemo brzom poštom: pločice, kabaste sanitarije, gabaritni nameštaj i artikli podložni oštećenju.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno specifičnu isporuku, nakon poručivanja kontaktiraće Vas naša komercijalna služba kako bismo dogovorili uslove dostave ili način preuzimanja robe.

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na office@akvadom.rs ili nas pozvati na brojeve call centra: 021.3022348 i 060.0206.076.