Back to top
11. 9. 2020.

Kupovina kupatilskog nameštaja

Kupovina kupatilskog nameštaja

Kupatilo je prostor gde se vraćamo sebi. Dizajn i funkcionalnost kupatila moraju biti podređeni harmoniji intime. Tu želimo da budemo opušteni, u početku novog ili ispraćaju proteklog dana. Ambijent mora odisati ličnim stilom i prostor mora biti organizovan po meri. Inspiracija za dizajniranje i opremanje kupatila neka probudi u vama pravog arhitektu koji će pametno iskoristiti svaki delić prostora kreirajući perfektan kutak za opuštanje i osvežavanje.

Dobro odabran kupatilski nameštaj osvojiće prostor baš kako vama odgovara. Svaki pokret i svaka sitnica koju tražite biće na pravom mestu. Čistoća i estetika se najbolje razumeju baš u kupatilu. Za vaše potrebe, kreirali smo ponudu kupatilskog nameštaja najmodernijih trendova, koji funkcionalnost potpuno podređuju ličnim potrebama i uklapaju se u sve što zamislite. Naši setovi i kombinacije kupatilskog nameštaja, prilagođene su tekovinama naprednih arhitektonskih rešenja potpuno okrenutim ka intimnosti i opuštanju.
Pored standardnog i univerzalnog belog nameštaja, nudimo modele sa završnom obradom u više varijanti i tekstura, koje se uklapaju u dezene keramičkih i kamenih pločica stvarajući harmoniju i opuštajuću atmosferu. Nameštaj je izuzetnog kvaliteta, impregniran, zaštićen vakum - folijama od vlage, i potpuno prilagođen nameni korišćenja u vlažnim prostorijama.