Back to top
20. 1. 2022.

3D projektovanje kupatila

3D projektovanje kupatila

3D PROJEKTOVANJE KUPATILARenoviranje i opremanje kupatila predstavlja najkompleksniji deo adaptacije stana ili kuće. Kupatilo je često najmanja prostorija, neretko ima kosine i nepravilan oblik, a kao najmanja prostorija sadrži mnogo elemenata što dodatno otežava planiranje. Zbog svega navedenog, kupatilo nam oduzima najviše vremena, ali postoji način kako da uštedite vreme, da olakšate sebi posao, i dastručni ljudi to urade za vas.


Pored činjenice da vam Akvadom nudi sve elemente za kompletno opremanje kupatila, pružamo mogućnost da vam naši dizajneri i arhitekte, koji iza sebe imaju više uspešno odrađenih projekata, naprave3D projekat vašeg kupatilai pruže vam idejno rešenje za opremanje modernog i funkcionalnog kupatila, bez dodatnih troškova.


PROBLEMI RENOVIRANJA KUPATILA U SOPSTVENOJ REŽIJI


Ukoliko se do sada još niste susreli sa kompletnim opremanjem kupatila, sigurno niste svesni na koliko stvari morate razmišljati i kako da sve elemente upakujete u jednu funkcionalnu, ali i moderno opremljenu prostoriju. 


S obzirom da nemate iskustva, mnogo vremena će vam trebati da sve istražite, da napravite inicijalni plan koji će se verovatno menjati jer nećete sve segmente lepo uklopiti, da istražujete modele kupatilskog nameštaja i sanitarije, itd. Još jedan od problema je taj da dok istražujete svaki element pojedinačno,nećete imati uvid kako bi se izabrani modeli uklopili u enterijer vašeg kupatila.


Najčešće greške koje se dešavaju prilikom opremanja kupatila u sopstvenoj režiji su:

  • Neodgovarajuća veličina elemenata: izbor elemenata većih gabarita koji ometaju normalno funkcionisanje u prostoriji (vrata ne mogu skroz da se otvore, nemate dovoljno prostora oko wc šolje, itd).

  • Loše uklapanje elemenata: uklapanje elemenata različitih stilova i dizajna, uklapanje elemenata koji u takvom sklopu deluju nepraktično (na primer: prilikom odabira baterije i lavaboa neadekvatno rastojanje, ili je preveliko ili premalo).

  • Neodgovarajući materijali: potrebno je koristiti samo materijale predviđene za kupatila, u kojima dolazi do velikih promena temperatura i vlage (materijali koji nisu vodootporni, pločice koje nisu protiv klizanja, itd).


Zašto sve to ne biste prepustili ljudima koji se svakodnevno bave tim poslom, i koji će vam znatno uštedeti vreme, ali i novac? U dogovoru sa vama, naš tim će vam pomoći prilikom izbora svih mogućih elemenata potrebnih za kvalitetno opremanje kupatila (pločica, sanitarije, kupatilskog nameštaja, tuš kabine / kade, baterija, itd), uraditi 3D projekat i tako vam omogućiti da stvorite relanu sliku vašeg kupatila sa svim izabranim modelima iz naše ponude. Zar to nije fantastično?ŠTA JE 3D PROJEKTOVANJE KUPATILA?


Digitalizacija i osmišljavanje različitih programa i softvera olakšavaju nam život i štede vreme. U ovom slučaju, specijalizovan program u kom rade naši dizajneri i arhitekte, pružaju vamvizualni prikaz i izgled vašeg budućeg kupatilau veoma kratkom roku. 


Ne postoje nikakvi šabloni,svaki projekat je unikatan i kreira se od nule.Izrađuje se originalan oblik prema dimenzijama zidova vašeg kupatila, tako da ćete imati realan prikaz i ideju kako da maksimalno iskoristite prostor.


Projekte radimo u programu koji koriste arhitekte i dizajneri enterijera širom Evrope.Program nudi postavke:podnih i zidnih pločica, tuš kabina i kada, sanitarije (wc šolja, bide, lavabo), kupatilskog nameštaja (ormarići, ogledala, vertikale), bojlera, postavke svetla, vrata i prozora. Koliko je program napredan govori činjenica da projekt pruža pregled zidova i podova sa svim sitnim detaljima, kao što su: boja fugne, lajsne, utičnice, itd.


PROCES IZRADE 3D PROJEKTA KUPATILA


Ova usluga je osmišljena kako bi vama skratila muke i uštedela vreme, ali i novac. Možda vam je sve ovo do sada delovalo komplikovano, ali ustvari je sasvim jednostavno. Proces izrade 3D projekta sastoji se iz 4 koraka.


  1. SKICIRANJE KUPATILA:Potrebno je da skicirate plan vašeg kupatila sa preciznim merama zidova i precizno ucrtanim pozicijama vrata, prozora, wc šolje, tuš kabine/kade, veš mašine, kupatilskog nameštaja, odvoda, utičnica, itd. Što bolju i precizniju skicu napravite, sam projekat će biti realniji. Skicu možete doneti u salon, poslati putem emaila ili vibera.

  2. IZBOR ELEMENATA:Uz pomoć naših prodavaca izabraćete modele sanitarnih proizvoda i kupatilskog nameštaja koji odgovaraju vašim potrebama i koje je moguće uklopiti u enterijer kupatila. Kompletnu ponudu iz salona možete pronaći i na našem online shopu.

  3. 3D PROJEKTOVANJE:Na osnovu skice kupatila, izabranih elemenata iz naše ponude, arhitekte i dizajneri kreiraju vizualni izgled vašeg budućeg kupatila, uklapaju sve u kompaktnu i modernu celinu, optimizujući prostor u što korisniju i lepšu površinu. U zavisnosti od kompleksnosti projekta i obaveza naših zaposlenih, za kreiranje 3D projekta potrebno je od nekoliko sati do nekoliko dana. 

  4. PREZENTACIJA:Kada završimo projekat dobićete poziv, nakon kog ćete posetiti naš salon gde ćemo vam prezentovati vaše novo kupatilo, sa svim našim idejama i preporukama. Takođe, nakon izrade projekta daćemo vam precizne informacije o količini materijala koji vam je potreban (broj pločica, količina fug mase, lepka, itd).ISKUSTVA 3D PROJEKTOVANJA


Na blogu se nalazi tekst jednog od naših kupaca koji je svoje kompletno kupatilo opremio u našem salonu, koji se se po prvi put susreo sa 3D projektovanjem i oduševio novim kupatilom za tako kratko vreme. Pogledajte njegovo iskustvo o saradnji sa nama klikomovde.


Za više informacija i zakazivanju 3D projektovanjakontaktirajte nasputem telefona ili mejla, a možete nas posetiti i u salonu u Novom Sadu.

Preporučeni proizvodi

Kada | Zomar - Ugradna - Solaria - 170x70
Kada | Zomar - Ugradna - Solaria - 170x70
Tuš kabine i kade > Kade
Kada | Zomar - Ugradna - Solaria - 170x70

17.920 RSD/kom

Lavabo | Ultra Lavabo Antracite Matt 60cm
Lavabo | Ultra Lavabo Antracite Matt 60cm
Sanitarije > Lavaboi
Lavabo | Ultra Lavabo Antracite Matt 60cm

18.950 RSD/kom

Baterija za Lavabo | Rosan - S2 - Black - Visoka
-15%
Baterija za Lavabo | Rosan - S2 - Black - Visoka
product-feature

Novo

product-feature

Ultra akcija

product-feature

Best buy

Baterije > Baterije za lavabo
Baterija za Lavabo | Rosan - S2 - Black - Visoka
14.670 RSD/kom

12.470 RSD/kom

Ušteda 2.201 RSD/kom

slider arrow
slider arrow